Professional Generator Supplier
  • ukkms mendorong peningkatan
    ukkms mendorong peningkatan "buatan China"
    seperti yang kita semua ketahui, teknologi canggih China sangat bergantung pada import, dan secara beransur-ansur telah membentuk trend sedemikian dalam industri mesin. sebagai sebuah syarikat, semakin bergantung pada import, semakin mudah kehilangan kawalan, semakin bergantung pada teknologi asing, semakin mudah untuk diremehkan dan berfikiran dingin. kemudian memasuki jalan buntu yang tidak memikirkan penyelidikan saintifik, tidak meminta kemuliaan, dan tidak berfikir secara agresif. atau tidak, ini adalah ujian dan pelawaan setiap pekerja senegara dan industri mesin yang dihadapi oleh zaman. pada masa ini, jenama mesin yang dipanggil ukkms menghadapi kesukaran. ia mengambil hak harta bebas dan menerobos siling industri dengan menetapkan harga yang tidak dapat dibuat oleh orang lain, dan memulakan tembakan pertama "buatan China".apa yang ada di sebalikadalah semangat seorang tukang negara yang hebat. penggunaan teknologi canggih untuk menafsirkan semangat pengrajin tradisional cina tidak hanya menunjukkan bahawa teknologi syarikat itu hebat dan tetap dalam jangkauan yang dapat dikendalikan, tetapi juga semacam warisan dan soal ekonomi sebagai akar budaya. apakah semangat pertukangan? semangat tukang bukan hanya mengasah barang dan karya seni tertentu. lebih banyak lagi adalah pemilihan hos yang senyap. tukang tidak sama dengan pekerja. ia merujuk kepada seseorang yang mempunyai pencapaian unik dalam aspek tertentu. dan "phoenix tidak mendiami pokok lain kecuali pohon phoenix, hanya minum li quan, jadi tukang hanya melayani para bangsawan. hal yang sama berlaku untuk ukkms, yang menyediakan pengguna kelas atas, tanpa syarat menyediakan produk yang disesuaikan untuk perusahaan dan individu, dan menyesuaikan set generator mengikut keperluan sebenar pelanggan dengan aksesori global yang memenuhi piawaian. malah rangkaian perkhidmatan dimampatkan ke motor kecil. ini adalah "penyesuaian lanjutan" untuk semua pengguna kelas atas. berani meminta harga tanpa mengganggu pasaran dengan perang harga. ini adalah keyakinan terhadap kekuatan seseorang, tetapi juga sentimen negara yang besar untuk menjaga ketenteraman ekonomi! jangan memotong harga, jangan ambil, jangan berspekulasi. menghadapi masalah dengan sikap inklusif, sederhana dan rendah hati, dan menggunakan kekuatan untuk memenuhi jemputan dan cabaran pengguna dan penentang yang tidak terkira dari dalam dan luar negara, inilah perasaan unik jenama ukkms yang ditanggung.“"-

Feb

28 2019
    ba power menandatangani dua set genset diesel 800kw ukkms dengan biro percukaian negeri xiamen city
    ukkmsba power mempunyai genset jenama sendiri-ukkms, ukkms berdaftar di uk. ia mematuhi produk berkualiti tinggi Eropah dan prinsip berpusatkan pelanggan. kami mempunyai pasukan teknikal yang sudah berada di set generator diesel yang difailkan lebih dari 10 tahun pengalaman. pasukan ini menawarkan nasihat berharga mengenai cara memilih genset diesel yang paling sesuai dan perkhidmatan purna jual yang terbaik. ketua projek dari biro percukaian negeri xiamen memuji profesion ba power sepanjang keseluruhan projek. dia berkata kami kedua-dua pihak akan mengekalkan hubungan jangka panjang. komitmen kami tidak berakhir dengan penjualan. kami menyediakan diri untuk memastikan kepuasan berterusan terhadap pembelian anda selama bertahun-tahun berikutnya dengan menawarkan perkhidmatan purna jual yang terbaik. sebab itulah kami dapat menjalin hubungan perniagaan yang baik dengan pelanggan kami yang terhormat, dan memenangi tawaran penting dari kerajaan.

Jan

07 2019
    genset diesel jenama ukkms-pilihan terbaik penyelesaian kuasa anda
    gongtai (xiamen) syarikat tenaga baru., Ltd.set.manufaktur skop adalah dari set penjana diesel jenama 5kw-2400kw.ukkms® mempunyai pangkalan pengeluaran tersendiri, rangkaian pemasangan genset diesel dan teknologi dan pengembangan teknologi di antara uk, malaysia dan china. rangkaian penjualan dan pencapaian meliputi seluruh dunia.ukkms genset digunakan secara meluas dalam industri, bangunan pejabat, bangunan komprehensif, dan lain-lain untuk penggunaan sistem elektrik yang siap sedia, utama dan berterusan.

Nov

15 2018
    ba power mempunyai hasil yang hebat dalam pameran industri xiamen
    ukkmsukkms yang berdaftar di uk.it mematuhi produk berkualiti tinggi Eropah dan prinsip berpusatkan pelanggan.ukkms adalah milik ba power, tidak ada yang dapat membekalkan anda generator ukkms melainkan kuasa ba.

Apr

16 2019
    ba power membuat rancangan untuk memasang generator diesel kekal di dalam bangunan besar
    kuasa baperancangan laman web untuk kekalpenjana diesel• bekalan bahan api mesti diakses dengan trak bahan api.• memutuskan sambungan bahan bakar dan elektrik di atas atau di bawah tanah pada masa inipenjana diesel kekal dipasang di dalam bangunan• ruang kepala dan pelepasan sisi untuk memasukkan penjana ke penutup konkrit anda• memastikan pelapik konkrit berada di tempat yang memungkinkan penyelenggaraan semua bahagian penjana yang diperlukan, dan mematuhi semua peraturan yang relevan.• memastikan bilik mempunyai bekalan udara masuk yang mencukupi untuk menyokong generator beroperasi sepenuhnya.• bersedia untuk menjalankan titisan elektrik selepas pemasangan genset• pasang sistem ekzos yang sesuai dengan genset yang akan digunakan. periksa spesifikasi dan peraturan keselamatan pengeluar dengan teliti oleh kejuruteraan diesel canggih.

Jan

09 2019
    ba power mengadakan aktiviti pembinaan pasukan tahunan
    bagaimana membuat pembinaan pasukan lebih menarik dan menarik? kekuatan ba mempunyai penyelesaian yang bijak dengan membuat gabungan lawatan dan pembinaan pasukan. setiap kakitangan ba power dapat mengambil anak-anaknya dan seorang saudara secara percuma. kuasa ingin membawa keluarga kecil setiap kakitangan untuk mengambil bahagian dalam keluarga besar syarikat, mewujudkan pasukan yang lebih kuat dan bersatu dengan perhatian dan kasih sayang.bahagian terbaik dari lembah liar adalah kaki langit kaca, jambatan kaca di antara dua gunung tinggi yang tergantung tinggi. setiap kekuatan ba mempunyai hati yang berani, kita semua melalui jambatan kaca. pemandangan dari jambatan kaca adalah yang terbaik .aktiviti pembinaan pasukan bermula pada waktu petang. jurulatih membahagikan kami kepada 3 pasukan, mengatur beberapa aktiviti yang memerlukan setiap pasukan mempunyai semangat berpasukan untuk memenangi permainan. menyenaraikan urutan kad poker yang betul dari jumlah kecil hingga yang besar sangat menarik. setiap pasukan membincangkan skema untuk menyenaraikan urutan kad yang betul dalam masa terpendek. tiga pasukan juga bersatu sebagai satu yang bersaing dengan jurulatih, kami perlu melingkari jurulatih dalam 30 saat dalam pusingan yang sempurna. Kami mengalahkan jurulatih dalam permainan ini, kami adalah pasukan yang kuat dan bersatu. akhirnya, kami bermain permainan belajar dari orang yang sedang berlari, tetapi demi keselamatan, jurulatih membuat beberapa peraturan baru untuk permainan ini. anda harus tahu bagaimana bekerjasama dengan rakan sepasukan anda, memberitahu mereka cara yang tepat untuk pergi dan waktu yang tepat untuk merobek tanda nama orang lain untuk memenangi permainan ini.

Nov

13 2018

Sejumlah 5 halaman

melanggan buletin kami
daftar untuk promosi bulanan kami dan dapatkan berita produk terkini!

Klik di sini untuk meninggalkan mesej

tinggalkan pesanan
jika anda berminat dengan produk kami dan ingin mengetahui lebih banyak maklumat, sila tinggalkan mesej di sini, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Rumah

Produk